Sfaturi de la Cristian Secoşan, Petrom: Nu plecaţi în străinătate. Sunt foarte multe oportunităţi aici

Postat la 16 noiembrie 2012 28 afişări

Cristian Secoşan, 45 de ani, al doilea român care şi-a găsit un loc în echipa de conducere a Petrom după Mariana Gheorghe, CEO al companiei, crede că România încă mai are ce să le ofere tinerilor care visează la o carieră de management, piaţa locală fiind plină de oportunităţi pentru cei care le vânează aşa cum trebuie.

Secoşan a preluat de la începu­tul lunii sep­tem­brie funcţia de mem­bru al di­­rec­­toratului Pe­trom, res­ponsabil pen­tru ac­ti­vi­ta­tea de gaze şi energie, du­pă ce a re­nunţat la poziţia de director ge­­neral al Sie­­mens Ro­mâ­nia, unul dint­re cei mai im­­por­tanţi fur­ni­zori locali de echi­pa­mente ener­ge­tice. În afa­ră de Sie­mens, Se­coşan a lucrat în func­ţii de con­du­­cere în ca­drul ABB, Alstom sau E.ON.

După această expe­rienţă acu­mu­lată, Secoşan le recomandă ti­ne­rilor care-şi doresc o ca­­rieră în ma­nage­ment să anali­ze­­ze cu gri­jă pia­­ţa locală pen­tru că sunt des­­tule oportu­ni­tăţi chiar aici, nu la sute de kilometri distanţă de casă.

"România are ce să le ofe­re ti­ne­rilor. Expe­rien­ţa interna­ţio­­nală este relevantă, mai ales în condiţiile unei competitivităţi ridica­te, însă cred că există foarte multe opor­tu­nităţi pentru tineri ma­nageri în Româ­nia, indife­rent dacă for­marea lor a avut loc în România sau în afară."

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cristian Secoşan,
Petrom,
sfaturi
/actualitate/sfaturi-de-la-cristian-secosan-petrom-nu-plecati-in-strainatate-sunt-foarte-multe-oportunitati-aici-10328419
10328419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.