Sezonul de schi se deschide la Buşteni. Vezi unde se poate schia pe Valea Prahovei

Postat la 24 decembrie 2011 47 afişări

Sezonul de schi în staţiunea prahoveană Buşteni începe oficial sâmbătă, anul acesta fiind pusă în funcţiune, pentru prima dată, o instalaţie de nocturnă. Chiar dacă nu a nins, turiştii vor putea schia pe pârtia Kalinderu 1, care are o lungime de 1.500 de metri.

Administraţia domeniului schiabil de la Buşteni va inaugura în acest sezon şi pârtia Kalinderu 2, care are o lungime de 1.100 de metri şi o lăţime de 70 de metri.

Turiştii care petrec Crăciunul pe Valea Prahovei pot schia şi la Azuga. Pârtiile din Sinaia sunt, în schimb, impracticabile. Primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, a declarat că autorităţile locale au pornit tunurile de zăpadă pe pârtia care coboară de la Cota 1.500 din Bucegi până în staţiune, însă această pârtie nu va fi deschisă în acest weekend.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sezonul-de-schi-se-deschide-la-busteni-vezi-unde-se-poate-schia-pe-valea-prahovei-9094222
9094222
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.