Serban Toader - KPMG

Postat la 19 iunie 2007 1 afişăre

Serban Toader (35 de ani) va prelua de la 1 octombrie sefia KPMG Romania, dupa ce in urma cu trei ani devenise primul partener roman.

 

"Nu sunt o persoana careia sa-i placa sa stea in birou", zice el, adaugand ca in meseria pe care o practica, "mobilitatea pe care ti-o dau toate mijloacele de comunicare moderne a schimbat dramatic industria in ultimii zece ani".

 

Serban Toader s-a alaturat echipei KPMG in 1996. La vremea respectiva, KPMG opera dintr-un mic sediu situat intr-un apartament de bloc, dupa care s-a mutat de trei ori, in spatii mai mari. Victor Kevehazi a condus biroul KPMG Romania in ultimii sapte ani si va pleca in octombrie pentru a prelua o functie in conducerea globala a KPMG. Kevehazi spune acum ca functia detinuta in Romania a fost si cea mai frumoasa, dar si cea mai grea din toate cate a avut in cele cinci tari in care a lucrat inainte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Serban Toader - KPMG
/actualitate/serban-toader-kpmg-1009509
1009509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.