Serban Huidu se simte mai bine, s-a ridicat pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii

Postat la 02 ianuarie 2011 13 afişări

Realizatorul TV Serban Huidu, care a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece Innsbruck, a iesit din coma indusa, s-a ridicat In fund pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii de la spitalul In care este internat, informeaza Prima TV.

"E minunat sa Il vad ca poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeste, comunica bine cu doctorii si cu personalul medical. A Intrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, sotia realizatorului TV, Intr-un material difuzat sambata, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.

"Situatia medicala (a lui Serban Huidu, n.r.) este foarte buna. Asteptam rezultatele unor noi analize. Totul trebuie luat treptat", a precizat, sambata, unul dintre medicii care Il trateaza pe Huidu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Serban Huidu,
medici,
Innsbruck
/actualitate/serban-huidu-se-simte-mai-bine-s-a-ridicat-pe-pat-si-a-vorbit-cu-familia-si-cu-medicii-7857971
7857971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.