Serban Huidu este in coma dupa un accident la schi

Postat la 30 decembrie 2010 69 afişări

Realizatorul TV Serban Huidu este in coma indusa ca urmare a unui accident suferit pe o partie din Austria.

Serban Huidu se afla internat in stare grava intr-un spital din Austria, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din Innsbruck, in cursul zilei de miercuri, au delarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai postului Prima TV si apropiati ai familiei.

Potrivit reprezentantilor Prima TV, starea de sanatate a lui Serban Huidu este "nesigura", acestia adaugand ca realizatorul TV este supus in prezent unor investigatii medicale. Pe de alta parte, potrivit ziarului Libertatea, care il citeaza pe socrul lui Serban Huidu, Matei Vintila, starea vedetei nu este critica. "Serban nu este in coma. Isi misca mainile si picioarele. Sotia lui este cu el in rezerva. Serban a recunoscut-o si a strans-o de mana cand a vazut-o", a spus Matei Vintila.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
accident,
schi,
Serban Huidu,
coma,
Innsbruck
/actualitate/serban-huidu-este-in-coma-dupa-un-accident-la-schi-7853797
7853797
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.