Serban Huidu a inceput sa iasa din coma

Postat la 31 decembrie 2010 56 afişări

Realizatorul TV Serban Huidu a inceput sa iasa din coma, au declarat, vineri, medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde acesta este internat.

Realizatorul a inceput sa iasa din coma, iar luni se asteapta sa fie constient, a declarat purtatorul de cuvant al spitalului din Innsbruck. Acesta a declarat ca medicii Ii reduc medicamentatia, pentru a-l scoate din coma indusa dupa accident.

Starea lui Serban Huidu este din ce In ce mai buna. Acesta este supravegheat de sotia si de fratele lui.Medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck au anuntat, joi dupa-amiaza, Intr-o conferinta de presa, ca Serban Huidu va fi detubat si scos treptat din coma indusa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Serban Huidu,
coma,
spital,
realizator
/actualitate/serban-huidu-a-inceput-sa-iasa-din-coma-7856353
7856353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.