Sentinţă pentru cuvinte dure la ŞCOALĂ. Învăţătoare condamnată în primă instanţă, pentru că a jignit elevii

Postat la 19 aprilie 2019 52 afişări

O învăţătoare din Braşov a fost condamnată 8 luni de închisoare sub supraveghere, pentru că s-a purtat abuziv cu patru elevi de la şcoala unde preda, numindu-i „gunoaie” şi „tâmpiţi”. De asemenea, dascălul a fost pus să plătească daune materiale şi morale.

Sentinţă pentru cuvinte dure la ŞCOALĂ. Învăţătoare condamnată în primă instanţă, pentru că a jignit elevii

Judecarea dosarului învăţătoarei de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Braşov a început în 5 decembrie 2018, după o anchetă a Poliţiei ca urmare a unei plângeri depuse de părinţii unei eleve, care au reclamat faptul că dascălul are un comportament agresiv şi îi jigneşte pe copii numindu-i „gunoaie“ şi „tâmpiţi“. În sprijinul acuzaţiilor au fost aduse şi înregistrări făcute la şcoală.

”(...) stabileşte pentru inculpata Dobrescu Eugenia, pedeapsa de 5 (cinci) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „purtare abuzivă” în dauna persoanei vătămate B.B.A. (...) stabileşte pentru inculpata Dobrescu Eugenia pedeapsa de 5 (cinci) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „purtare abuzivă” în dauna persoanei vătămate S.S.C. (...) stabileşte pentru inculpata Dobrescu Eugenia pedeapsa de 2 (două) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „purtare abuzivă” în dauna persoanei vătămate B.S.O. (...) stabileşte pentru inculpata Dobrescu Eugenia pedeapsa de 2(două) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „purtare abuzivă” în dauna persoanei vătămate I.C.M. Constată comise faptele (...) stabileşte pentru inculpata Dobrescu Eugenia pedeapsa principală rezultantă de 8 (opt) luni închisoare. (...) amână aplicarea pedepsei principale rezultante de 8 (opt) luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani conform art. 84 al. 1 Cod Penal, termen care curge de la data rămânerii definitive a hotărârii”, se arată în soluţia pe scurt, publicată, joi, pe portalul instanţei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scoala,
invatatoare,
condamnare,
elevi,
instanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.