Senatorul Catalin Voicu ramane in arest

Postat la 29 aprilie 2011 16 afişări

Senatorul Catalin Voicu ramane in arest, dupa ce completul de cinci judecatori al instantei supreme a admis, vineri, recursul procurorilor anticoruptie impotriva hotararii pronuntate de instanta care judeca procesul in care acesta este acuzat de fapte de coruptie.

Judecatorii Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au verificat, miercuri, legalitatea si temeinicia arestarii preventive a lui Voicu, respectiv daca mai subzista temeiurile avute in vedere la luarea acestei masuri. Instanta a decis, in aceeasi zi, ca senatorul Catalin Voicu poate fi judecat in libertate, cu interdictie de a parasi localitatea. Hotararea a fost atacata cu recurs la completul de cinci judecatori al instantei supreme, care vineri a decis definitiv sa respinga cererea lui Voicu de judecare in libertate in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Sectia penala a ICCJ a mai decis o data punerea in libertate a lui Catalin Voicu, la inceputul lunii aprilie, dar completul de cinci judecatori al instantei supreme a admis si atunci recursul procurorilor anticoruptie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Catalin Voicu,
arest,
decizie,
instanta
/actualitate/senatorul-catalin-voicu-ramane-in-arest-8204744
8204744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.