Şeful OMV: I-am informat pe Băsescu şi Boc despre strategia pentru Petrom, să vedem cadrul fiscal

Postat la 22 septembrie 2011 11 afişări

Preşedintele OMV, Gerhard Roiss, a declarat joi, la Istanbul, că i-a informat pe preşedintele Traian Băsescu şi pe premierul Emil Boc în legătură cu strategia grupului austriac privind activităţile din România şi că aşteaptă să vadă cadrul fiscal pe termen lung al Guvernului.

"I-am informat pe premierul Boc şi pe preşedintele Băsescu despre planurile noastre de viitor, strategie pe care o vom avea în primele luni din 2012. Aşteptăm să vedem care va fi planul Guvernului român legat de cadrul fiscal. Încă nu am vorbit cu Guvernul despre redevenţe. (...) Restructurarea Petrom începută în 2005 este aproape de final, de acum ne gândim ce vom face în următorii zece ani", a afirmat Roiss. Grupul OMV, care a privatizat Petrom în 2004, beneficiază de redevenţe preferenţiale pentru petrol şi gaze până în 2014.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
basescu,
strategia,
petrom
/actualitate/seful-omv-i-am-informat-pe-basescu-si-boc-despre-strategia-pentru-petrom-sa-vedem-cadrul-fiscal-8786976
8786976
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.