Şeful Jandarmeriei Române a fost demis. Ministrul Mircea Duşa: Au fost găsite nereguli de management

Postat la 23 octombrie 2012 19 afişări

Ministrul de Interne Mircea Duşa a anunţat că l-a schimbat din funcţie pe generalul Gavrilă Pop, şeful Jandarmeriei Române, în urma unor nereguli de management, pe care nu le-a specificat.

Conducerea Jandarmeriei va fi preluată, interimar, de colonelul Mircea Olaru, şeful Inspectoratului de Jandarmi Galaţi. Ministrul Mircea Duşa a declarat că, în urma controlului desfăşurat de minister la Jandarmerie, au fost constatate anumite nereguli privind managementul. Ministrul nu a specificat care sunt acestea, însă a amintit că Pop era doar împuternicit pe acest post, nefiind titular, prin concurs. "În ultimul timp, am considerat că este nevoie de o conducere mai eficientă a Jandarmeriei", a spus Mircea Duşa. În urma protestelor organizate de USL în Piaţa Universităţii, în contextul în care Curtea Constituţională a invalidat referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, ministrul de Interne Mircea Duşa a criticat dur Jandarmeria şi a dispus schimbarea conducerii Departamentului de Comunicare al acestei instituţii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mircea dusa,
jandarmerie,
sef,
demitere,
Gavrilă Pop
/actualitate/seful-jandarmeriei-romane-a-fost-demis-ministrul-mircea-dusa-au-fost-gasite-nereguli-de-management-10252283
10252283
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.