Şeful Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a demisionat

Autor: Elvira Gheorghita Postat la 15 decembrie 2014 52 afişări

Inspectorul şcolar general al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru, a demisionat, din motive personale, interimatul la conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) fiind asigurat de adjunctul Florian Lixandru, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale.

"Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a semnat luni, 15 decembrie, ordinul de eliberare din funcţie a inspectorului şcolar general al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru. Ordinul devine efectiv în data de 22 decembrie. Menţionăm că domnul Constantin Trăistaru este cel care a solicitat ministrului Remus Pricopie, în mod expres, eliberarea din funcţie din motive personale", se precizează într-un comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Interimatul la conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti va fi asigurat de actualul inspector şcolar general adjunct, Florian Ionel Lixandru, căruia ministrul Remus Pricopie i-a delegat atribuţiile specifice, printr-un ordin semnat tot luni, mai precizează ministerul.

Constantin Trăistaru a fost numit la conducerea ISMB în iulie 2012.

Înaintea lui, ISMB a fost condus, în perioada iunie-iulie 2012, de Crenguţa Pascale, inspector şcolar general adjunct, care a asigurat interimatul după demisia lui Cristian Alexandrescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ISMB,
TRAISTARU,
/actualitate/seful-inspectoratului-scolar-al-municipiului-bucuresti-a-demisionat-13721325
13721325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.