Seful FMI: In Romania incetarea de plati este iminenta

Postat la 25 noiembrie 2010 12 afişări

Directorul general al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a declarat intr-un interviu acordat postului elvetian TV TSR ca niciun stat stat european nu risca sa intre in faliment, insa exista tari mai vulnerabile, precum Grecia, Irlanda, Letonia, Ungaria, Romania si altele, unde trebuie implementate politici mai dure.

"Ceea ce este dramatic, si vorbesc de state precum Grecia, Irlanda, Letonia, Ungaria, Romania etc, state in care trebuie redresata situatia - nu putem continua asa deoarece incetarea platilor este iminenta, prapastia este chiar in fata - sunt cele care patimesc mai mult, sunt cele mai vulnerabile", a afirmat Strauss-Kahn."Nu cred in faliment", a spus el, adaugand ca solidaritatea comunitatii europene va preveni prabusirea financiara a statelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMI,
Romania,
Dominique Strauss-Kahn
/actualitate/seful-fmi-in-romania-incetarea-de-plati-este-iminenta-7748716
7748716
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.