Şeful biroului din Bucureşti al Deutsche Bank candidează pentru conducerea SIF Moldova

Autor: Roxana Pricop Postat la 11 martie 2013 165 afişări

Mihai Andrei Ionescu, şeful biroului din Bucureşti al Deutsche Bank, şi-a depus candidatura pentru un loc din cele şapte disponibile în consiliul de administraţie al SIF Moldova. El a fost propus şi susţinut de societatea de administrare a investiţiilor BT Asset Management, parte din grupul financiar Banca Transilvania şi acţionar la SIF Moldova.

Mihai Andrei Ionescu, şeful biroului din Bucureşti al Deutsche Bank, şi-a depus candidatura pentru un loc din cele şapte disponibile în consiliul de administraţie al SIF Moldova. El a fost propus şi susţinut de societatea de administrare a investiţiilor BT Asset Management, parte din grupul financiar Banca Transilvania şi acţionar la SIF Moldova. Mihai Andrei Ionescu a preluat conducerea biroului local al Deutsche Bank, cea mai mare bancă din Germania, în octombrie 2012, anterior lucrând la Londra pentru Credit Suisse timp de şapte ani începând din 2005. Ultima poziţie ocupată în cadrul Credit Suisse a fost de director executiv al departamentului de investment banking cu specializare pe pieţele din Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Alegerile pentru noua componenţă a consiliului de administraţie au loc pe 4 aprilie. Alături de şeful biroului din Bucureşti al Deutsche Bank şi-au mai depus candidaturile alte 20 de persoane, printre care se numără actualii adminstratori, şi Horia Ciorcilă, preşedintele Băncii Transilvania.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Deutsche Bank,
SIF Moldova
/actualitate/seful-biroului-din-bucuresti-al-deutsche-bank-candideaza-pentru-conducerea-sif-moldova-10659757
10659757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.