Şefii IPJ Ilfov, cercetaţi în Consiliul de Disciplină, după ancheta privind uciderea japonezei

Postat la 18 decembrie 2012 22 afişări

Şeful Poliţiei Ilfov şi cei doi adjuncţi ai acestuia vor fi cercetaţi în Consiliul Superior de Disciplină al Poliţiei Române, în urma unei sesizări a ministrului Administraţiei şi Internelor formulate la finalul cercetării prealabile dispuse după uciderea japonezei Yurika Masuno.

"Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşă, a luat act de finalizarea cercetării prealabile a membrilor conducerii I.P.J. Ilfov - inspectorul şef şi cei doi adjuncţi - şi a dispus sesizarea Consiliului Superior de Disciplină al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR )", se arată într-un comunicat de presă de marţi al MAI.

Controlul amănunţit la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov a fost dispus după uciderea japonezei Yurika Masuno de către Vlad Nicolae, în 15 august, într-o pădure de lângă Corbeanca.

La ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, o comisie formată din ofiţeri ai Corpului de control a făcut verificări, în perioada 3- 21 septembrie, la IPJ Ilfov şi la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sefii-ipj-ilfov-cercetati-in-consiliul-de-disciplina-dupa-ancheta-privind-uciderea-japonezei-10398507
10398507
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.