Şefa TVR, Doina Gradea, chemată la Parlament pentru a explica „abuzul” şi „abaterile” din Televiziunea Română

Autor: Razvan Tupa Postat la 26 noiembrie 2019 136 afişări

Doina Gradea, preşedinte – director general al Societăţii Române de Televiziune va fi audiată miercuri în Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă de la Camera Deputaţilor, din Parlamentul României, pentru a explica ”abaterile” şi ”abuzul”, arată autoritatea legiuitoare.

Deputaţii se pregătesc pentru ”audierea doamnei Doina Gradea, Preşedinte – director general al Societăţii Române de Televiziune, în legătură cu abaterile constatate şi consemnate în Raportul de audit financiar, nr. C/6236/26.07.2019, al Curţii de Conturi a României, asupra contului anual de execuţie a bugetului de stat pe anul 2018 la Societatea Română de Televiziune precum şi cu privire la decizia, în primă instanţă, a Tribunalului Bucureşti, care a catalogat drept abuzivă rezilierea contractului cu echipa emisiunii «Starea Naţiei» de către conducerea TVR”, notează documentul dat publicităţii.

Doina Gradea a confirmat prezenţa la audieri, la ora 13.00, anunţând că va fi însoţită de Liliana Potecă, director al Departamentului Economic şi de Roxana Ionescu, director al Departamentului Juridic din TVR.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.