Şedinţă de analiză la FRF. Stenogramă

Autor: Lelia MUNTEANU Postat la 22 iunie 2016 1017 afişări

Şedinţă de analiză la FRF. Stenogramă

Răzvan Burleanu: Ne-am adunat să efectuăm o analiză operativă a prestaţiei de la Euro 2016, ca să putem trage toate învăţămintele din această performanţă.

Tata Puiu: Pentru ca să nu rămânem debu... debulaţi... debulo... dezorientaţi.

Răzvan Burleanu: Mi se pare corect, din punct de vedere al psihologiei organizaţional-manageriale, să încep prin a felicita echipa pentru participare.

Nea Puiu: După cum bine remarca domnul preşedinte Burleanu, am participat. Doresc doar să mai adaug câteva aspecte tehnice: am avut un joc echilibrat, ne-am creat oportunităţi de a marca, dar şi de a ne demarca la nevoie. Să nu uităm că am bătut Georgia în amical. Băieţii noştri şi-au dorit victoria, au încercat, dar acesta este jocul. Dacă vreţi să fim realişti este – vorba domnului preşedinte Burleanu – o performanţă că am ajuns aici.

Citeşte aici continuarea: Şedinţă de analiză la FRF. Stenogramă

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sedinta-de-analiza-la-frf-stenograma-15503168
15503168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.