Sectorul 4: Mii de posesori de locuri de parcare nu şi-au prelungit contractele

Autor: Petru Mazilu Postat la 19 martie 2021 450 afişări

Mii de posesori de locuri de parcare din Sectorul 4 al oraşului Bucureşti nu şi-au prelungit contractele de închiriere. Cei care nu vor îndeplini procedura şi nu vor plăti în următoarele zile vor pierde dreptul de a folosi locul de parcare.

Sectorul 4: Mii de posesori de locuri de parcare nu şi-au prelungit contractele

Primarul sectorului anunţă că mai sunt doar 13 zile până când sistemul electronic va rezilia automat contractele de închiriere care nu a fost prelungite.

„13 zile! Atât mai avem pentru a ne achita taxa de parcare! Vă reamintesc în cazul neachitării taxei de parcare până la 31 martie, sistemul eletronic prin care Direcţia Mobilitate Urbană Sector 4 gestionează platforma de parcări de reşedinţă va rezilia automat contractele pentru care plata nu a fost efectuată. Ar fi păcat să se piardă un loc de parcare pentru neplata acestei sume modice, nu-i aşa?”, a scris, pe Facebook, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Conform statisticii, în prezent 3.200 de utilizatori dintre cei aproape 45.000 de oameni care au contracte de închiriere a locurilor de parcare nu şi-au prelungit documentele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 4,
parcare,
contracte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.