Secretar de stat: Oltchim a fost repornit cu avansuri date de clienţii combinatului chimic

Postat la 30 octombrie 2012 19 afişări

Combinatul chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT) a fost repornit cu fonduri plătite în avans de furnizorii şi clienţii companiei, a declarat marţi secretarul de stat în Ministerul Economiei Rodin Traicu.

"Oltchim a pornit deja, iar banii au vnit din avansurile date de partenerii comerciali care cumpără produse de la Oltchim", a afirmat Traicu. Producţia la combinatul Oltchim a fost reluată, joi, la instalaţia de electroliză cu membrană, iar în două săptămâni va fi repusă în funcţiune şi electroliza cu catoni de mercur, potrivit reprezentanţilor companiei. Traicu a adăugat că planul de restructurare a Oltchim vizează partea tehnologică, iar până în 15 noiembrie ar putea fi date salariile restante ale angajaţilor dacă situaţia economică a combinatului va permite acest lucru.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oltchim,
combinat,
avansuri,
clienti
/actualitate/secretar-de-stat-oltchim-a-fost-repornit-cu-avansuri-date-de-clientii-combinatului-chimic-10265917
10265917
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.