Secom îşi consolidează prezenţa în vestul ţării

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 aprilie 2018 105 afişări

Secom, companie românească specializată în importul, promovarea şi comercializarea de produse naturale pentru sănătate şi frumuseţe, îşi extinde reţeaua proprie de retail prin deschiderea unui nou magazin în Arad.

Secom îşi consolidează prezenţa în vestul ţării

Investiţia în magazinul Secom din Arad a fost de 40,000 de euro şi face parte din strategia de extindere naţională a companiei. Liderul de autoritate în soluţii de medicină integrativă are planuri importante de dezvoltare în 2018, când îşi propune lansarea a patru noi magazine proprii.  În prezent, reţeaua de retail Secom numără 13 magazine în Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Sibiu, Timişoara şi Arad.

Noul spaţiu comercial Secom are o suprafaţă de 60 mp, este situat în Piaţa Avram Iancu nr.15, în spatele teatrului din Arad şi este deschis de luni pînă vineri, de la ora 8.00 la ora 20.00 şi sâmbăta de la 9.00 la 14.00.

Suplimentele alimentare Secom disponibile în magazinul din Arad acoperă toate ariile terapeutice incluzând vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, şi o gamă specială de produse pentru copii.

În prezent, portofoliul Secom include 300 de suplimente alimentare şi 100 de produse cosmetice naturale. Produsele Secom sunt disponibile în peste 8000 de farmacii şi magazine cu profil naturist la nivel naţional, precum şi în cele 13 magazine Secom din ţară.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.