Sebastian Ghiţă nu mai administrează de azi Realitatea. Administratorul judiciar denunţă contractul cu Asesoft

Postat la 06 octombrie 2011 15 afişări

Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, a anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, denunţarea contractului cu Asesoft Internaţional, fapt pentru care, începând de joi, compania condusă de Sebastian Ghiţă nu mai administrează Realitatea TV.

Denunţarea are loc "în conformitate cu prevederile articolului 86 din Legea 85/2006, în vederea maximizării patrimoniului debitoarei" şi îşi va produce efectele de la data primirii notificării de către Asesoft International. Drept urmare, începând de joi, SC Asesoft International SA nu mai este manager la SC Realitatea Media SA.

Sebastian Ghiţă, cel care controlează grupul de firme Asesoft, a preluat managementul Realitatea Media în octombrie 2010. Compania Asesoft a anunţat atunci că intenţionează să facă o investiţie de 75 de milioane de euro în următorii cinci ani în grupul controlat la acel moment de Sorin Ovidiu Vîntu. Rovigo a fost desemnat administrator judiciar al Realitatea Media SA printr-o decizie din 7 septembrie a Tribunalului Bucureşti - Secţia a VII-a Comercială. Atunci, Tribunalul Bucureşti a admis deschiderea procedurii generale de insolvenţă în cazul societăţii Realitatea Media SA, în urma cererii insolvenţei făcute de aceasta.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sebastian-ghita-nu-mai-administreaza-de-azi-realitatea-administratorul-judiciar-denunta-contractul-cu-asesoft-8842724
8842724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.