Se pregăteşte cea mai mare tranzacţie din lumea tutunului: Philip Morris şi Altria negociază o fuziune de 200 de miliarde de dolari

Postat la 28 august 2019 63 afişări

Se pregăteşte cea mai mare tranzacţie din lumea tutunului: Philip Morris şi Altria negociază o fuziune de 200 de miliarde de dolari

Producătorii de tutun Philip Morris şi Altria negociază o fuziune în valoare de 200 miliarde de dolari, la zece ani după ce cele două firme s-au separat, relatează BBC.

Ştirea a determinat o scăderea de 3% a acţiunilor concurenţilor de la British American Tobacco.

Altria, cel mai mare investitor pe piaţa de e-ţigări electronice, deţinător al producătorului de astfel de dispozitive Juul Labs, s-a despărţit de Philip Morris în 2008.

Confirmarea discuţiilor avute de companii a venit la o zi după ce analistul Wells Fargo Bonnie Herzog a declarat că Juul, din care Altria deţine 35%, va avea un partener ideal în Philip Morris pentru expansiunea sa internaţională.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
philip morris,
fuziune,
miliarde,
negociere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.