A doua dezertare din ALDE, după ce ministrul de Externe a decis să rămână alături de PSD. Tăriceanu pierde un senator

Postat la 28 august 2019 96 afişări

Senatorul ALDE din Suceava Ilie Niţă va trece la PSD, anunţând că guvernarea, din punctul său de vedere, trebuie să continue.

A doua dezertare din ALDE, după ce ministrul de Externe a decis să rămână alături de PSD. Tăriceanu pierde un senator

Senatorul ALDE din Suceava Ilie Niţă a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu este un opportunist, „dar realitatea arată că această guvernare a adus beneficii poporului român şi de ce să dăm cu piciorul?”.

În opinia senatorului, guvernarea trebuie să meargă mai departe şi „să îşi desfăşoare în continuare activitatea în folosul şi sprijinul românilor”.

”Este foarte adevărat. Voi trece la PSD”, a spus senatorul ALDE.

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi liderul Pro România Victor Ponta au semnat, miercuri, un protocol de alianţă electorală pentru alegerile prezidenţiale din toamnă. Copreşedinţii formaţiunii vor fi Norica Nicolai din partea ALDE şi Sorin Câmpeanu de la Pro România, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senator,
psd,
tariceanu,
decizie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.