Se dezgheaţă industria auto: Dacia reia lansările de noi modele şi pregăteşte surprise în toamnă

Autor: Bogdan Alecu Postat la 16 iulie 2020 211 afişări

Se dezgheaţă industria auto: Dacia reia lansările de noi modele şi pregăteşte surprise în toamnă

Automobile Dacia pregăteşte noi lansări la finalul lunii septembrie, în perioada în care era programat Salonul Auto de la Paris – ediţie anulată în acest an din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil, Dacia va prezenta în septembrie noile generaţii ale Logan şi Sandero

În condiţiile în care anul 2012 a fost unul aglomerat pentru Dacia, cu lansări ale noilor generaţii de Logan, Sandero, alături de noile Lodgy şi Dokker. Cum în industria auto lansările de noi generaţii sunt programate la 8 ani, anul 2020 ar fi cel în care constructorul autohton să reînnoiască cele mai multe dintre modelele sale.

Potrivit presei franceze, Dacia pregăteşte o adevărată „revoluţie” începând cu toamna acestui an, când vom vedea pe lângă noile Logan şi Sandero şi un Lodgy transformat într-un crossover, iar singurul care încă va mai păstra vechea plaformă, va fi, cel mai probabil, utilitara Dokker.

Dacia va avea în gamă pe lângă motorizările clasice şi motorizări hibride pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacia,
lansare,
pregateste,
industria auto,
modele,
toamna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.