Se dau până la 10.000 de lei de persoană. Care sunt condiţiile şi cine primeşte aceste vouchere

Postat la 13 mai 2023 73 afişări

Se dau până la 10.000 de lei de persoană. Care sunt condiţiile şi cine primeşte aceste vouchere

Veşti bune de la stat, după ce s-a aflat că se dau până la 10.000 de lei de persoană prin Programul Rabla, măsură care încurajează înlocuirea maşinilor vechi şi poluante cu maşini noi şi mai puţin toxice pentru mediu. Acesta a fost lansat încă din anul 2005 şi a fost implementat anual în mod regulat până astăzi.

Se dau până la 10.000 de lei de persoană

Pentru a obţine un voucher Rabla, trebuie renunţat la vechea maşină pentru una nouă. Cu ajutorul voucherului, românii pot beneficia de o reducere a preţului vehiculului nou.  Pentru o maşină nouă, se folosi maximum două vouchere Rabla.

Obiectivul principal al Programului Rabla este reducerea poluării şi îmbunătăţirea calităţii aerului prin înlocuirea maşinilor vechi şi poluante. Este finanţat de guvern şi gestionat de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Programul oferă subvenţii pentru persoanele fizice şi juridice care doresc să îşi înlocuiască maşina veche cu una nouă, de până la 10.000 de lei de persoană. Valoarea subvenţiei oferite depinde de vechimea şi starea maşinii vechi, precum şi de tipul şi nivelul de poluare al maşinii noi achiziţionate. Programul se desfăşoară pe parcursul unui an calendaristic, începând de obicei în primăvară şi sfârşind în toamnă.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conditii,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.