Se anunţă schimbări majore pe WhatsApp. Iată ce nu vom mai putea face de acum încolo pe celebra aplicaţie mobilă

Autor: Andreea Tobias Postat la 05 octombrie 2022 9935 afişări

Se anunţă schimbări majore pe WhatsApp. Iată ce nu vom mai putea face de acum încolo pe celebra aplicaţie mobilă

Utilizatorii WhatsApp vor fi împiedicaţi să facă înregistrări de ecran sau capturi. Măsura face parte din politica de protejare a confidenţialităţii utilizatorilor.

Utilizatorii nu vor mai putea face capturi de ecran pentru mesajele temporare - „view once” - la imagini şi videoclipuri.

Măsura face parte din politica de protejare a confidenţialităţii utilizatorilor.

Prin urmare, scriu cei de la WABetaInfo, atunci când utilizatorii WhatsApp au activată funcţia „view once”, înregistrarea de ecran sau captura este, de asemenea, blocată.

Capturi se ecran se pot face, totuşi, deoarece noua funcţie este limitată la imaginile şi videoclipurile temporare.

„Nu este posibil să transmiteţi, să exportaţi sau să salvaţi imagini şi videoclipuri de tip view once, dar destinatarul poate totuşi să facă o fotografie utilizând un dispozitiv mobil secundar pentru a obţine mesajul dvs. de tip view once, aşa că aveţi grijă când îl trimiteţi”, transmite sursa citată.

Noua funcţie a fost lansată pentru cei care folosesc o versiune beta actualizată a TestFlight şi va fi implementată pentru mai mulţi utilizatori în următoarele săptămâni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
whatsapp,
schimbări,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.