Scrisoarea Angelei Merkel către Klaus Iohannis. Este primul demnitar străin care îi scrie noului preşedinte al României

Postat la 18 noiembrie 2014 2995 afişări

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marţi, pe Klaus Iohannis pentru victoria în alegerile prezidenţiale, asigurându-l că Germania va rămâne "un partener de nădejde" al României şi subliniind că împreună vor putea aprofunda relaţiile bilaterale.

Scrisoarea Angelei Merkel către Klaus Iohannis. Este primul demnitar străin care îi scrie noului preşedinte al României

"Stimate domnule Iohannis,

Va felicit din toata inima pentru alegerea dumneavoastra in functia de presedinte al Romaniei.

Relatiile dintre tarile noastre sunt foarte bune. Sfarsitul Razboiului Rece, pe care l-am celebrat in acest an pentru a 25-a oara, a deschis tarilor noastre o noua calitate a relatiilor si ne-a ajutat sa devenim parteneri foarte apropiati. Faptul ca suntem impreuna membri ai NATO si UE este expresia cea mai buna a acestui lucru.

Noi vom sustine in continuare Romania, atat prin cuvinte, cat si prin fapte, in ceea ce priveste efectuarea reformelor care sunt importante pentru tara dumneavoastra si pentru UE, cu sfaturi si asistenta. Vom ramane un partener de incredere.

Sunt convinsa ca impreuna vom putea aprofunda relatiile pe care le avem.

Va urez mult succes in activitatea dumneavoastra plina de responsabilitate.

Angela Merkel

Cancelar al Republicii Germane"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angela merkel,
klaus iohannis,
scrisoare
/actualitate/scrisoarea-angelei-merkel-catre-klaus-iohannis-este-primul-demnitar-strain-care-ii-scrie-noului-presedinte-al-romaniei-13587528
13587528
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.