Scriitorul şi jurnalistul George Stanca a murit la vârsta de 71 de ani

Postat la 04 februarie 2019 247 afişări

Scriitorul şi jurnalistul George Stanca a murit luni, la vârsta de 71 de ani, din cauza unei maladii cronice, a declarat pentru MEDIAFAX o sursă apropiată familiei.

Scriitorul şi jurnalistul George Stanca a murit la vârsta de 71 de ani

George Stanca ar urma să fie înmormântat joi, la Cimitirul Bellu din Bucureşti, a mai declarat sursa pentru MEDIAFAX.

Trupul neînsufleţit al scriitorului ar urma să fie depus, marţi, la Biserica Sf. Gheorghe din Bucureşti, au declarat apropiaţi ai acestuia pentru MEDIAFAX.

Născut pe 7 mai 1947, în Buftea, George Stanca a absolvit cursurile Institutului de Construcţii din Bucureşti şi a debutat ca publicist în 1971, colaborând la publicaţii ca Scînteia Tineretului, Contemporanul. La Cenaclul Flacăra, al cărui membru fondator a fost împreună cu Adrian Păunescu şi Dorin Tudoran, a activat în perioada 1973 -1975.

După revoluţia din 1989, a lucrat ca jurnalist la numeroase publicaţii, printre care VIP, Jurnalul Naţional, Pro Sport, Adevărul, dar şi Giuleştina.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scriitor,
jurnalist,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.