Şcoala Superioară de Aviaţie va primi 450.000 lei din Fondul de rezervă al Guvernului

Autor: Alexandru Moise Postat la 18 martie 2015 21 afişări

Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă va fi finanţată cu 450.000 lei din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului, pentru a efectua misiuni de asistenţă medicală de urgenţă cu o aeronavă primită ca sponsorizare anul trecut.

Guvernul a decis, miercuri, suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 450.000 de lei, fonduri destinate finanţării misiunilor de asistenţă medicală publică de urgenţă desfăşurate de Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă.

"Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă a fost desemnată operator aerian al unei aeronave primită prin sponsorizare în cursul anului 2014, în condiţiile în care finanţarea pregătirii personalului aeronautic este asigurată prin alocarea de fonduri suplimentare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului. Costurile necesare pentru pregătirea personalului aeronautic, precum şi pentru operaţionalizarea aeronavei pe perioada derulării programelor de pregătire (aproximativ 5 luni) au fost estimate la 5,258 milioane de lei", se arată într-un comunicat al Guvernului.

În bugetele de anul trecut şi de anul acesta ale Ministerului Transporturilor au fost alocate fonduri pentru pregătirea personalului şi operaţionalizarea aeronavei, iar suma alocată prin hotărârea de guvern adoptată miercuri, respectiv 450.000 de lei, completează finanţarea necesară Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
TRANSPORTURI,
/actualitate/scoala-superioara-de-aviatie-va-primi-450-000-lei-din-fondul-de-rezerva-al-guvernului-14010102
14010102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.