Şcoala din Scoţia unde nu există niciun elev scoţian a fost invadată de români. ”Întâi au venit ei, apoi şi-au adus şi familia”

Postat la 03 mai 2016 8785 afişări

O şcoală din oraşul scoţian Glasgow, cu 222 de elevi, nu are niciun elev scoţian

Şcoala din Scoţia unde nu există niciun elev scoţian a fost invadată de români. ”Întâi au venit ei, apoi şi-au adus şi familia”

O şcoală din oraşul scoţian Glasgow, cu 222 de elevi, nu are niciun elev scoţian. În schimb, peste 181 dintre elevi sunt români sau slovaci, iar restul est-europeni, romi sau asiatici, care nici nu vorbesc engleza ca primă limbă, scrie Daily Mail.

”Nu avem niciun copil scoţian în toată şcoala. Majoritatea sunt fie slovaci, fie romi din România”, spune directoarea şcolii, Shirley Taylor.  

Şcoala încearcă în prezent să obţină finanţare prin crowdfunding, prin donaţii, pentru a ajuta profesorii să le cumpere copiilor materiale.

 

Vedeţi AICI galeria foto cu şcoala din Scoţia luată cu asalt de români

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asalt,
elev,
familii
/actualitate/scoala-din-scotia-unde-nu-exista-niciun-elev-scotian-a-fost-invadata-de-romani-intai-au-venit-ei-apoi-si-au-adus-si-familia-15279883
15279883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.