Situaţie tensionată la TVR. Pătraru a izbucnit când a aflat ce condiţie i se pune să apară pe post. „E o prostie”

Postat la 03 mai 2016 60948 afişări

Situaţie tensionată la TVR. Pătraru a izbucnit când a aflat ce condiţie i se pune să apară pe post. „E o prostie”

Consiliul de Administraţie al TVR îl vrea pe Dragoş Pătraru în continuare pe post, însă îi pune o condiţie pe care realizatorul TV o cataloghează drept „o prostie”. „ Referitor la contractul meu. M-am uitat pe el, este deja plin de clauze abuzive, care-mi îngrădesc libertatea de exprimare. Desigur, n-am ţinut cont niciodată de ele. Practic, dacă s-ar fi aplicat acest contract, eu ar fi trebuit să nu fac o a doua emisiune la TVR”, a comentat, pentru paginademedia.ro, Pătraru. 

Întrebat ce va face în continuare, Pătraru a răspuns: ”Ce pot să vă spun acum este că, în forma lui actuală, practic contractul ne obligă să rămânem”.

Află aici care este clauza pe care TVR vrea să i-o impună lui Dragoş Pătraru


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tvr,
clauza,
consiliul de administratie
/actualitate/situatie-tensionata-la-tvr-patraru-a-izbucnit-cand-a-aflat-ce-conditie-i-se-pune-sa-apara-pe-post-e-o-prostie-15279929
15279929
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.