Schmidt rămâne la conducerea Consiliului de Administraţie al Transgaz

Autor: Monica Juganaru Postat la 17 ianuarie 2013 46 afişări

Acţionarii Trangaz au decis în AGA de joi să-l păstreze în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) pe Victor Alexandru Schmidt, deşi la începutul lunii ianuarie ministrul Economiei l-a propus ca şef interimar pe Lucian Isar, fost ministru delegat pentru Mediul de Afaceri.

Acţionarii Trangaz au decis în AGA de joi să-l păstreze în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) pe Victor Alexandru Schmidt, deşi la începutul lunii ianuarie ministrul Economiei l-a propus ca şef interimar pe Lucian Isar, fost ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, informează Mediafax. Acţionarii transportatorului de gaze au decis, de asemenea, şi menţinerea în funcţia de membru CA a Ionicăi Raicu, se arată într-un raport al Transgaz transmis joi Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Schmidt este preşedinte al CA al Transgaz din aprilie 2009. Propunerea lui Isar pentru funcţia de şef provizoriu al Consiliului de Administraţie a fost semnată de fostul ministru al Economiei şi menţinută de actualul şef al instituţiei, Varujan Vosganian.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/schmidt-ramane-la-conducerea-consiliului-de-administratie-al-transgaz-10483397
10483397
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.