Schmidt, Automobile Bavaria, face hoteluri la Bucureşti şi Sibiu

Postat la 01 martie 2017 73 afişări

Michael Schmidt, omul de afaceri care controlează grupul Automobile Bavaria, cu un business de 374 mil. euro în 2016, demarează în acest an proiectul de a intra pe piaţa hotelieră românească, prin construcţia a două hoteluri, unul în Bucureşti şi un altul la Sibiu.

Schmidt, Automobile Bavaria, face hoteluri la Bucureşti şi Sibiu

„Am avansat businessul hotelier. Două sunt deja „cristalizate“ la Sibiu şi Bucureşti. Vor fi de patru stele, patru stele plus, exclus cinci stele. Am discutat cu mai multe lanţuri hoteliere. Momentan sunt trei variante, să operez sigur, să operez cu un brand sau ca noi doar să le construim şi să le închiriem lor direct. Încă nu ne-am decis exact pe care soluţie vom merge“, a spus Michael Schmidt.

Citiţi continuarea pe ww.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.