Schimbări la conducerea Holcim România. Noul CEO, ales în funcţie după două decenii de activitate în cadrul companiei

Autor: Andra Stroe Postat la 06 ianuarie 2021 89 afişări

Schimbări la conducerea Holcim România. Noul CEO, ales în funcţie după două decenii de activitate în cadrul companiei

Cu o experienţă de peste 20 de ani în poziţii de management, Bogdan Dobre a preluat funcţia de CEO Holcim România & Market Head Moldova începând cu 1 ianuarie 2021. El îl va înlocui pe Horia Adrian, care a condus operaţiunile locale în ultimii trei ani.

Bogdan Dobre s-a alăturat echipei Holcim România încă din anul 2000, fiind unul dintre primii angajaţi ai companiei. De-a lungul celor două decenii de activitate în cadrul organizaţiei, el a ocupat funcţii precum cea de director comercial (2013-2020), director al diviziei Betoane şi Agregate (2011-2013), manager naţional de vânzări ciment (2002-2011),  „contribuind decisiv la rezultatele companiei, precum şi la dezvoltarea de noi oportunităţi de creştere şi inovare a afacerilor Holcim în România”, potrivit unui comunicat al companiei.

Anterior experienţei sale profesionale, Bogdan Dobre a absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti, Facultatea de Tehnologie Chimică Organică şi deţine un EMBA în cadrul Tiffin University, SUA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
holcim,
conducere,
schimbari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.