Schimbări în echipa de management a Retargeting Biz

Autor: Andra Stroe Postat la 27 ianuarie 2021 43 afişări

Schimbări în echipa de management a Retargeting Biz

După 13 ani în echipa Meli Melo, timp în care a ocupat funcţiile de  Corporate Contracts Manager/Online as secondary division, E-commerce &B2B Manager şi E-commerce, Corporate and Distribution Manager, Alina Mitrică se alătură echipei Retargeting.biz, ocupând poziţia de Chief Commercial Officer, din care va coordona totodată şi birourile din Ungaria, Grecia şi Bulgaria.

„Colaborarea cu Retargeting.biz a început în luna decembrie 2020, într-un moment strategic pentru companie, care pregăteşte două lansări mari în acest an, prima dintre ele chiar în primele luni ale anului. Principalul obiectiv pentru prima parte a anului este lansarea noii platforme, urmând apoi să ne concentrăm pe creşterea activităţii în toate ţările în care activăm, atât prin consolidarea portofoliului actual, cât şi prin achiziţia de noi clienţi şi întărirea poziţiei Retargeting Biz în piaţă”, spune Alina Mitrică.

Compania şi-a întregit echipa cu oameni cheie precum Juliea Moater de la Teleperformance în poziţia de Head of Customer Experience şi a lui Alexandru Clain de la Fashion Up, în prezent Product Manager, iar în viitorul apropiat urmează să coopteze şi un Head of Marketing.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
schimbari,
ecommerce

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.