Schimbări în conducerea Danone România. Cine va prelua operaţiunile companiei în locul Nataliei Gelshtein-Kiss

Autor: Andra Stroe Postat la 01 octombrie 2021 57 afişări

Din luna octombrie a acestui an, Robert Jasinski devine noul managing director al Danone România SRL, companie care produce şi distribuie produse lactate proaspete şi produse pe bază de plante, şi Nutricia România SRL, companie care gestionează produse alimentare pentru bebeluşi, precum şi produse de nutriţie specializată. Până în prezent, liderul a ocupat funcţia de managing director al Nutricia România SRL.

„Pandemia a creat un nou mediu de business, care a confirmat nevoia companiei de a-şi schimba structura actuală de funcţionare (...), a accelerat şi mai mult nevoia consumatorilor de a adopta obiceiuri alimentare sănătoase şi sustenabile. Un element nou şi important este faptul că procesul de luare a deciziilor va fi scurtat, multe dintre acestea urmând a fi luate doar la nivel local. Este o mare responabilitate, dar în acelaşi timp şi o oportunitate. Căutând noi modalităţi de a promova o alimentaţie mai sănătoasă, vom accelera creşterea durabilă, printr-un portofoliu şi mai puternic de produse, branduri şi servicii aliniate acestui scop”, a declarat Robert Jasinski într-un comunicat de presă.

Robert Jasinski va prelua noua funcţie începând cu 1 octombrie 2021. Potrivit companiei, Natalia Gelshtein-Kiss, care a ocupat funcţia de managing director al Danone Romania SRL până în prezent, îşi va continua cariera profesională cu noi proiecte în cadrul companiei Danone.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accelerare,
romania,
danone

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.