Schimbări în conducerea C&W Echinox: Alexandru Mitrache devine head of transactions - land & investment

Autor: Andra Stroe Postat la 05 februarie 2019 68 afişări

Firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează echipa de Capital Markets prin promovarea lui Alexandru Mitrache în poziţia de head of transactions – land & investment.

Schimbări în conducerea C&W Echinox: Alexandru Mitrache devine head of transactions - land & investment

Alexandru Mitrache a ocupat în ultimii trei ani funcţia de Head of Land Development în cadrul companiei, gestionând activitatea de consultanţă în dezvoltare şi intermediere a terenurilor comerciale. Absolvent al Universităţii Româno-Americane, Facultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar-Bancare Interne şi Internaţionale din Bucureşti, Alexandru Mitrache deţine un master în cadrul Universităţii din Sheffield, Marea Britanie.

În cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Mitrache a fost implicat într-o serie de tranzacţii cu terenuri pentru dezvoltări mixte, cu o importantă componentă de investiţii imobiliare şi o valoare totală de aproximativ 100 de milioane de euro, în prezent fiind în lucru un portofoliu de proiecte cu o valoare care depăşeşte acest nivel. Departamentul de Capital Markets al companiei gestioneaza ȋn prezent mandate exclusive şi co-exclusive de vânzare a unor proprietăţi cu o valoare de piaţă de peste 350 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducere,
schimbari,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.