Sindicaliştii îl acuză pe Toader că ameninţă cu publicarea salariilor pe care tot el le-a secretizat

Postat la 05 februarie 2019 36 afişări

Sindicaliştii din penitenciare susţin că ministrul Tudorel Toader, care a anunţat că va face publice drepturile salariale şi toate celelalte drepturi băneşti de care beneficiază funcţionarii publici cu statut special din ANP, a semnat Hotărârea de Guvern prin care acestea au fost secretizate.

Sindicaliştii îl acuză pe Toader că ameninţă cu publicarea salariilor pe care tot el le-a secretizat

"Pe fondul protestelor anunţate de sindicatele din penitenciare şi poliţie împreună cu pensionarii militari, Tudorel Toader, încă ministru al Justiţiei, ameninţă că va face publice drepturile salariale, precum si toate celelalte drepturi banesti, de care beneficiaza functionarii publici cu statut special din ANP! Îl informăm pe această cale că salariile cu pricina nici n-ar trebui să fie secrete fiind plătite din bani publici, chiar dacă sub semnătura domniei sale s-a secretizat nu de mult Hotărârea de Guvern care stabileşte coeficienţi de salarizare pentru fiecare funcţie în parte", arată Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Sindicaliştii îi reproşează ministrului Justiţiei că încă nu a rezolvat problema plăţii celor peste un milion de ore suplimentare nerecuperate şi neplătite personalului din penitenciare şi anunţă că vor continua acţiunile de protest.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sindicate,
publicare,
toader,
amenintare,
salarii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.