Emmanuel Macron pregăteşte un referendum pe tema reformelor economice

Postat la 04 februarie 2019 39 afişări

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, analizează ipoteza organizării unui referendum pe tema reformelor economice şi sociale, în contextul protestelor Mişcării "Vestele galbene", care denunţă degradarea nivelului de trai, afirmă surse citate de presa franceză.

Emmanuel Macron pregăteşte un referendum pe tema reformelor economice

Surse guvernamentale citate de publicaţia Journal du Dimanche au declarat că Emmanuel Macron ar intenţiona organizarea referendumului pe 26 mai, în acelaşi timp cu scrutinul europarlamentar.

Ministerul francez de Interne a primit un ordin pentru a se pregăti de un astfel de referendum, iar Emmanuel Macron urmează să decidă curând dacă va confirma plebiscitul.

Sute de mii de persoane au participat la manifestaţiile organizate la Paris şi în alte oraşe din Franţa de Mişcarea "Vestelor galbene", care denunţă majorarea preţurilor la carburanţi şi degradarea nivelului de trai.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
reforme,
tema,
pregateste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.