Maduro avertizează că o intervenţie a SUA ar conduce la repetarea Războiului din Vietnam

Postat la 04 februarie 2019 37 afişări

O eventuală intervenţie militară americană în Venezuela ar genera pentru Statele Unite o situaţie similară cu războiul din Vietnam, avertizează preşedintele contestat Nicolas Maduro, citat de BBC News online.

Maduro avertizează că o intervenţie a SUA ar conduce la repetarea Războiului din Vietnam

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat într-un interviu acordat postului tv CBS că o intervenţie militară în Venezuela rămâne o "opţiune".

În replică, Nicolas Maduro a afirmat: "Donald Trump trebuie să se oprească! Face greşeli prin care îşi va păta mâinile de sânge şi va avea mandatul pătat de sânge. Trebuie să ne respectăm unii pe alţii, altfel veţi va repeta Vietnamul în America Latină?"

Întrebat într-un interviu dacă situaţia de criză din Venezuela poate conduce la război civil, Maduro a precizat: "Nu poate răspunde nimeni cu certitudine la această întrebare. Totul depinde de nivelul de nebunie şi de agresivitate al imperiului nordic şi al aliaţilor occidentali. Noi cerem să nu intervină nimeni în afacerile noastre interne şi ne pregătim să ne apărăm ţara".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
interventie,
razboi,
avertizare,
vietnam,
sua,
venezuela

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.