Schimbare importantă de poziţie: Donald Trump acceptă o mai atentă verificare a celor care deţin arme

Postat la 19 februarie 2018 61 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, este "favorabil" măsurilor în sensul intensificării verificărilor în cazul persoanelor care vor să deţină arme de foc, anunţă Casa Albă, după o serie de atacuri armate soldate cu sute de morţi.

Schimbare importantă de poziţie: Donald Trump acceptă o mai atentă verificare a celor care deţin arme

"Chiar dacă discuţiile sunt în curs şi sunt analizate posibilităţi de modificare a legislaţiei, preşedintele este favorabil eforturilor de îmbunătăţire a sistemului federal de verificare a deţinătorilor de arme", a declarat luni după-amiază Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA.

Donald Trump a discutat luni cu senatorul republican John Cornyn despre un proiect de lege elaborat în comun cu democraţii privind măsuri de control asupra armelor de foc, informează CNBC. Proiectul de lege prevede verificări detaliate în cazul oricărei persoane care vrea să deţină armă de foc.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.