SCANDALUL CĂRNII DE CAL: Sub ameninţarea sancţiunilor, companiile implicate se acuză reciproc

Postat la 11 februarie 2013 10 afişări

Sub ameninţarea sancţiunilor, cu anchete aflate in desfăşurare în Marea Britanie, Franţa şi în România, întreg lanţul de producţie agroalimentară respinge responsabilitatea pentru scandalul provocat de frauda cu carne de cal.

În Suedia, grupul de produse congelate Findus Nordic va depune plângere împotriva societăţii franceze Comigel, care fabrica lasagna de vită contaminată cu carne de cal, spre marea nemulţumire a consumatorilor britanici.

"Avocaţii noştri lucrează din greu pentru procedurile legale pe care le vom iniţia", a declarat duminică pentru AFP Jari Latvanen, PDG al Findus Nordic, subliniind că Comigel nu şi-a respectat contractul.

"Am fost victime şi este clar acum că problema nu a fost nici la Findus, nici la Comigel", a declarat de asemenea pentru AFP preşedintele Comigel, Erick Lehagre, apreciind că au fost "înşelaţi".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carne cal,
compani,
sancţiuni
/actualitate/scandalul-carnii-de-cal-sub-amenintarea-sanctiunilor-companiile-implicate-se-acuza-reciproc-10554775
10554775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.