Scandalul cărnii de cal: Compania franceză Spanghero îşi reprimeşte autorizaţia sanitară

Postat la 19 februarie 2013 12 afişări

Fabrica franceză Spanghero îşi va reprimi autorizaţia sanitară pentru activitatea de producţie de carne tocată, cârnaţi şi semipreparate, a anunţat luni ministrul francez pentru Agricultură, Stéphane Le Foll.

Compania, aflată în centrul scandalului european privind carnea de cal ştampilată fals drept vită, nu va putea în schimb să îşi reia activitatea de depozitare a materiilor prime congelate, a adăugat ministrul.

"În acest stadiu, 80 la sută din stocurile de carne au fost verificate, iar activitatea continuă pentru restul de 20 la sută. Raportul de anchetă complet şi definitiv va fi oferit vineri", a declarat Foll, asigurând că dispune în acest stadiu de "suficiente elemente" pentru restabilirea parţială a autorizaţiei companiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scandal,
carne de cal,
Spanghero
/actualitate/scandalul-carnii-de-cal-compania-franceza-spanghero-isi-reprimeste-autorizatia-sanitara-10572317
10572317
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Universitatea Babeş-Bolyai a cumpărat cu 40 mil. lei hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Ioana Răduca, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.