Scandal post-alegeri. Clotilde Armand cere Parchetului general să preia ancheta privind situaţia voturilor din Sectorul 1

Postat la 29 septembrie 2020 114 afişări

Scandal post-alegeri. Clotilde Armand cere Parchetului general să preia ancheta privind situaţia voturilor din Sectorul 1

Clotilde Armand a anunţat că va cere o anchetă a situaţiei voturilor, marţi. „Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă”, a scris politiciana pe pagina sa de Facebook.

Primarul în funcţie al Sectorului 1 nu se lasă şi cere Biroului Electoral Central renumărarea voturilor.

Clotilde Armand, câştigătoarea alegerilor în sectorul 1 a anunţat că urmează să ceară marţi, Parchetului General, să preia ancheta despre situaţia voturilor de la Sectorul 1, unde a fost deschis deja un dosar penal in rem (pentru faptă n.red.) în speţa persoanei prinse cu peste o sută de procese-verbale asupra sa.

„Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolşevic de la Sectorul 1 (da, este un bolşevic pur sânge care a transformat Poliţia Locală în poliţie politică şi a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că ţineţi-vă bine: ”voturile reprezintă voinţa şi speranţa oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.” Really? Şi în 2016 ce-aţi făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă”, a scris politiciana pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector,
ancheta,
voturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.