Scandal NUCLEAR | Totul poate fi o chestiune de "câteva ore". AVERTISMENTUL dat Americii de către Iran

Postat la 15 august 2017 111 afişări

Teheranul ar putea renunţa la acordul nuclear în termen de "câteva ore", în cazul în care Statele Unite impun noi sancţiuni împotriva Iranului, a anunţat preşedintele Hassan Rouhani, informează Reuters.

Scandal NUCLEAR | Totul poate fi o chestiune de "câteva ore". AVERTISMENTUL dat Americii de către Iran

"Dacă America vrea să se reîntoarcă la experienţa (impunerii de sancţiuni), Iranul în mod cert s-ar reîntoarce în scurt timp- nu într-o săptămână ori lună, ci în câteva ore - la condiţii mai avansate decât înainte de startul negocierilor", a afirmat preşedintele iranian în cadrul unui discurs susţinut în Parlamentul de la Teheran.

"Lumea a văzut clar că, sub Trump, America a ignorat înţelegeri internaţionale şi, pe lângă subminarea acordului (nuclear), şi-a încălcat cuvântul cu privire la Acordul de la Paris şi acordul cu Cuba (....) şi că Statele Unite nu sunt un bun partener sau un negociator de încredere", a completat liderul de la Teheran.

Iranul afirmă că sancţiunile impuse de SUA încalcă prevederile Acordului nuclear semnat de marile puteri cu Teheranul în 2015.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.