Scandal imens în familia Adamescu pentru celebrul magazin Unirea, o companie care valorează pe bursă 167 mil. lei

Postat la 09 iunie 2016 940 afişări

Scandal imens în familia Adamescu pentru celebrul magazin Unirea, o companie care valorează pe bursă 167 mil. lei

Nova Group, acţionarul majoritar al Unirea Shopping Center, controlat de omul de afaceri Dan Adamescu, susţine că preşedintele magazinului din Capitală Carmen Palade (fostă Adamescu) refuză în mod deliberat convocarea unei adunări generale şi publicarea rezultatelor financiare ale companiei.

“Prin această, Carmen Palade forţează o rămânere în funcţie, având că scop final preluarea ostilă a companiei, folosindu-se de problemele pe care familia Adamescu le înfrunta în prezent”, potrivit unui comunicat.

Magazinul Unirea (SCDM) are o capitalizare bursieră de 164 milioane de lei. La cea mai recentă şedinţă cu tranzacţionare, de pe 7 iunie, preţul unei acţiuni SCDM era de 55 lei. De la începutul anului şi până pe 7 iunie, acţiunile SCDM s-au apreciat cu 14,5%. În perioada iunie 2015-iunie 2016, acţiunile SCDM au scăzut cu 5%.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/scandal-imens-in-familia-adamescu-pentru-celebrul-magazin-unirea-o-companie-care-valoreaza-pe-bursa-167-mil-lei-15461142
15461142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.