Şase persoane, între care mătuşa lui Leo de la Strehaia, reţinute pentru evaziune de 3,3 mil. euro

Postat la 10 iulie 2014 61 afişări

Şase persoane, între care mătuşa lui Leo de la Strehaia, Stela Mihai, fiica şi fiul acesteia, suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani într-un dosar cu un prejudiciu de circa 3,3 milioane de euro, au fost reţinute, urmând să fie prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Şase persoane, între care mătuşa lui Leo de la Strehaia, reţinute pentru evaziune de 3,3 mil. euro

 "În urma cercetărilor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore faţă de R.I., de 36 ani, M.S., de 52 ani, M.L., de 34 ani, M.M., de 33 ani, şi M.I., de 27 ani, toţi din localitatea Strehaia, judeţul Mehedinţi, aceştia având calitatea de împuterniciţi şi administratori de societăţi comerciale cu sediul pe raza localităţii de domiciliu", se arată într-un comunicat remis corespondentului MEDIAFAX de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Cei cinci au fost reţinuţi miercuri seară, între aceştia regăsindu-se mătuşa lui Leo de la Strehaia, Stela Mihai, autoproclamata preşedintă a romilor din Strehaia, precum şi fiica şi fiul acesteia.

Ulterior, în noaptea de miercuri spre joi, la sediul IPJ Mehedinţi a ajuns, pentru audieri, administratorul unei alte societăţi din Strehaia, care nu a fost găsit la domiciliu în timpul percheziţiilor de miercuri dimineaţă, în urma audierii acesta fiind, de asemenea, reţinut pe bază de ordonanţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sase-persoane-intre-care-matusa-lui-leo-de-la-strehaia-retinute-pentru-evaziune-de-3-3-mil-euro-12922975
12922975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.