SAS Grup lansează servicii de tip valet pentru spălarea, alimentarea şi verificarea maşinilor

Autor: Ioana Matei Postat la 28 martie 2013 112 afişări

AutoCurat.ro, deţinut de SAS Grup, oferă începând din aprilie servicii de tip valet prin care în timp ce posesorii sau utilizatorii maşinilor sunt la serviciu, vehiculele sunt preluate pentru a fi spălate, alimentate cu combustibil şi chiar supuse unei verificări tehnice de rutină, iar apoi readuse la sediul companiei de unde au fost luate.

SAS Grup lansează servicii de tip valet pentru spălarea, alimentarea şi verificarea maşinilor

"Serviciile de tip valet vor veni în întâmpinarea angajaţilor şi managerilor care sunt ocupaţi peste zi şi pentru care este greu să îşi mai aloce încă aproape o oră pe drumul spre casă pentru a-şi spăla maşina, a-i face plinul şi a se îngriji de aceasta. În plus, angajaţii AutoCurat.ro care prestează aceste servicii de valeting au cunoştinţe mecanice şi pot efectua o verificare tehnică primară a vehiculelor", a declarat Adrian Dinu, directorul general al SAS Grup, care deţine AutoCurat, o reţea de spălătorii auto care furnizează servicii pe bază de abonament exclusiv pentru persoane juridice.

AutoCurat.ro presteaza deja şi servicii de detailing, având staţii mobile care se pot deplasa la sediile companiilor. Detailingul se realizează cu cele mai performante aparate de curăţare cu aburi. AutoCurat.ro are o reţea de peste 200 de spălătorii cu care colaborează: acestea îşi păstrează autonomia şi, în plus, furnizează servicii pentru flotele auto. "Iniţial aveam de gând să extindem reţeaua la peste 500 de spălătorii, dar practica a dovedit că nu a fost nevoie: majoritatea companiilor cărora ne adresăm, care au flote cu un număr semnificativ de maşini, se află în oraşele mari din ţară, aşa încât ne-am concentrat asupra marilor oraşe şi împrejurimilor acestora în care sunt locate flotele clienţilor nostri. Pe viitor vom dezvolta reţeaua acolo unde clienţii noştri o vor cere", a precizat Adrian Dinu.

În reţeaua Autocurat.ro sunt 24 spălătorii în Bucureşti, 11 în judeţul Prahova, 7 în Argeş, 8 în Vâlcea, 6 în Braşov, iar în marile oraşe se regăsesc în medie 3-4 spălătorii afiliate.

Companiile care sunt clienţi ai Autocurat.ro plătesc o singură factură ce acoperă toate spălările vehiculelor din flotă, în toată ţara, pe o anumită perioadă de timp, de obicei lunar. Acest mod de lucru simplifică foarte mult lucrurile, în comparaţie cu decontarea spălărilor fiecărui vehicul pe bază de bon fiscal şi, în plus, oferă managerilor un control mai mare asupra acestui tip de cheltuieli. Serviciile de car valeting vor funcţiona în acelaşi sistem.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sas-grup-lanseaza-servicii-de-tip-valet-pentru-spalarea-alimentarea-si-verificarea-masinilor-10696966
10696966
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.