SAP România: Afaceri de 23 mil. euro în 2012

Autor: Anca Barbulescu Postat la 29 ianuarie 2013 26 afişări

SAP România, filiala locală a liderului modnial de soluţii software de business, a reportat afaceri de 23 de milioane de euro anul trecut, în creştere cu 40% faţă de 2011.

"Comparativ cu anii precedenţi, ponderea soluţiilor clasice, de tipul ERP, a scăzut, iar companiile locale au început să-şi îndrepte atenţia către soluţiile tehnologice avansate. În momentul de faţă, există o cerere mai mare pentru soluţiile de tipul Business Intelligence sau Enterprise Performance Management, necesare pentru creşterea profitabilităţii, pentru managementul costurilor sau pentru activităţile de bugetare şi planificare din cadrul organizaţiilor", a explicat Valentin Tomşa, directorul general al SAP România.

Odată cu creşterea influenţelor externe pe plan local, ce a determinat în primul rând accentuarea dinamicii mediului de afaceri autohton, companiile au devenit mai receptive la noile soluţii tehnologice şi la creşterea investiţiilor în informatizare, potrivit reprezentantului SAP.

"În prezent, influenţele externe se propagă extrem de rapid şi pot avea un impact semnificativ pentru mediul de business autohton. Rezultatele SAP se datorează faptului că organizaţiile locale au înţeles importanţa unor soluţii de business solide şi care le dau puterea de a acţiona imediat la aceste schimbări, iar pentru acest an apreciez accentuarea acestor tendinţe", a adăugat Tomşa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SAP,
România,
Afaceri,
lider modnial
/actualitate/sap-romania-afaceri-de-23-mil-euro-in-2012-10528252
10528252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.