Samsung extinde serviciul de e-book în Europa

Autor: Anca Barbulescu Postat la 28 ianuarie 2013 48 afişări

Samsung Electronics şi-a extins serviciul e-book Readers Hub 2.0 destinat utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete Samsung în Europa.

Readers Hub 2.0 aduce utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete Samsung mii de bestseller-uri şi de cărţi în format electronic din întreaga lume, de la cărţi ilustrate de gătit şi până la lecturi pentru copii.

Căutarea şi navigarea prin Readers Hub 2.0 este acum mai rapidă şi mai simplă. Serviciul de recomandări de conţinut te ajută să găseşti cu uşurinţă titlurile care sunt de interes pentru cititor. Odată ce titlul a fost ales, cartea este deschisă iar interfaţa intuitivă permite utilizatorului să personalizeze modalitatea de vizualizare: poate schimba mărimea textului, culoarea de fundal sau luminozitatea ecranului aşa cum îşi doreşte, indiferent de locul în care se află sau de momentul în care doreşte să citească.

Printr-o simplă atingere a ecranului, se deschide un meniu care permite cititorilor să sublinieze pasajele importante şi să facă adnotări. Notiţele sunt salvate separat pentru a fi găsite cu uşurinţă şi, de asemenea, partajate. În plus, Readers Hub 2.0 permite utilizatorilor să posteze în orice moment pe reţelele sociale pasaje din carte.

"Cu Readers Hub 2.0 vrem să creăm un hub de lectură pentru pentru terminalele mobile", a declarant Won-Pyo Hong, preşedinte şi şef al diviziei Media Solution Center din cadrul Samsung Electronics. "Peste tot în lume, oamenilor le place să citească. Cu toate acestea, în societatea zilelor noastre, bogată în conţinut, poate fi dificil să îţi menţii colecţia la zi. Tocmai de aceea, Readers Hub 2.0 oferă posibilitatea de a descărca şi citi cărţi în format electronic oriunde şi oricând."

Readers Hub 2.0 oferă o bibliotecă bogată cu conţinut provenit din întreaga lume pentru că Samsung a extins parteneriatele cu editurile partenere pentru toate pieţele Uniunii Europene. Serviciul este compatibil cu formatele ePub2, PDF, HTML 5 şi ePub 3. În plus, Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmări, încărca şi gestiona ofertele proprii de cărţi electronice.

Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung Galaxy Note II. Utilizatorii Galaxy S III, Galaxy Note 10.1 şi Galaxy CAMERA pot descărca aplicaţia din Samsung Apps.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Samsung,
e-book,
Europa
/actualitate/samsung-extinde-serviciul-de-e-book-in-europa-10526536
10526536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.