Samsung a vândut 10 milioane de Galaxy S4 în prima lună

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 mai 2013 48 afişări

Compania sud-coreeană Samsung Electronics a anunţat vânzări de 10 milioane de telefoane mobile Galaxy S4 în lume în prima lună de la lansare. Patru terminale au fost vândute în fiecare secundă.

Samsung a vândut 10 milioane de Galaxy S4 în prima lună

Samsung Electronics a anunţat că vânzările la nivel global pentru Galaxy S4, au depăşit pragul de 10 milioane de unităţi comercializate în mai puţin de o lună de când sunt disponibile pe piaţă. Telefonul lansat la nivel global pe 27 aprilie are o rată estimată de vânzare de 4 unităţi în fiecare secundă.

Galaxy S4 stabileşte un nou record pentru Samsung, generând vânzări mai rapide decât oricare dintre predecesorii săi. Vânzările de Galaxy S III, de pildă, au atins pragul de 10 milioane de unităţi după 50 de zile de la lansare, în 2012, în timp ce pentru Galaxy SII au fost necesare cinci luni, iar în cazul Galaxy S, şapte luni pentru a atinge acelaşi record.  

Samsung Galaxy S4 este disponibil în peste 110 ţări şi în curând va fi comercializat în 155 de tări prin intermediul a 327 de parteneri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
vanzare,
telefoane mobile,
record,
piata,
estimare
/actualitate/samsung-a-vandut-10-milioane-de-galaxy-s4-in-prima-luna-10897427
10897427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.